Förtält

Vi säljer förtält från flera av de ledande tillverkarna. Allt för att du ska få just det tält som passar dig och din livsstil. Varje tält kommer med sina egna fördelar, och därför finns vi tillgängliga för att hjälpa dig hitta rätt!


Isabella

"Vi på Isabella ser det som en av våra viktigaste uppgifter att du, med ditt nya förtält, ska få uppleva friheten och känna dig som ett med naturen – men också att du i förtältet ska finna den plats där du kan koppla av i lugn och ro när du behöver det."

» Läs mer på ISABELLA.NET

Svenska Tält

"Svenska Tält i Dorotea AB är ett litet men modernt familjeföretag med 22 anställda. Vi har tillverkat förtält i 30 års tid. Det innebär att vi tar tillvara all den kunskap och fördelar som ett familje-företag har i form av personlig och hög servicenivå, ansvarskänsla, flexibilitet och strävan efter långsiktiga goda relationer."

» Läs mer på SVENSKATALT.SE

DWT Zelte

"Vi känner våra kunder väl och därmed även deras önskemål. Vi utvecklar våra tältmodeller med mycket omtanke och omsorg. Vi fäster lika stor vikt vid utformning som vid praktisk utrustning. Med innovativa funktioner sätter vi nya standarder och ger nya impulser på tältmarknaden."

» Läs mer på DWT-ZELTE.DE/SE

Inaca

"Inaca har jobbat i 34 år med uppdraget att skapa en högkvalitativ produkt som tillåter våra kunder att kunna njuta till max av sin dyrbara fritid. På Inaca förstår vi hur viktigt extra utrymmet som våra förtält ger är för de som njuter av en campingsemester."

» Läs mer på INACA.ES/SU