Presentation

RIPS Släp & Husvagnsservice AB grundades 1982 i Tomelilla av Ronny och Ingegerd Persson. 1996 flyttade vi in i nybyggda lokaler som innehåller utställningshall (utbyggd 2007), KAMAfritid tillbehörsbutik, reservdelslager och verkstad.

Sedan 1995 är vi återförsäljare av Knaus Tabbert Groups breda modellprogram. Det innebär att vi kan erbjuda husvagnar och husbilar i de flesta storlekar, prisklasser och med varierande planlösningar.

Naturligtvis har vi också alltid ett stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar av olika märken.

Vi är även återförsäljare av Thule Trailers svenskbyggda kvalitetsvagnar. Ett brett urval av släpvagnar, entreprenadvagnar, samt tillbehör som nätgrindar, kapell och förhöjningslämmar.

Vi har en välsorterad tillbehörsbutik KAMAfritid-butik och ett stort reservdelslager. Här hittar du det mesta du behöver för husvagn, husbil och släp.

Ditt förtält hittar du också här. Vi säljer Isabellas och Venturas välkända och högkvalitativa förtält, totalt ett tiotal olika modeller att välja bland. Självklart kan vi även erbjuda markiser och vindskydd av olika typ och storlekar. Även Svenska Tälts vindskydd med fönster.

Vår verkstad har lång erfarenhet av alla förekommande släp- husvagns- och husbilsreparationer. Några av våra specialitéer är HBC-lagning, axelrenoveringar, försäkringsskador, fönsterbyte, el- och gasolreparationer, bromsrenoveringar m m. Vi monterar även extrautrustning som t ex solceller, markis, TV-antenn, cykelhållare eller extra takluckor.

Vi kan också erbjuda gasol- och fukttest, service inför besiktning eller annan form av underhåll.

Vi utför också nyinstallation och underhåll av gasol i fastighet.

Ni hittar oss i Tomelilla i Skåne.