Alde International Systems AB

Alde är idag ett världsledande företag som utvecklar, producerar och marknadsför värmesystem främst för mobilt boende. Företaget är privatägt med ett långsiktigt och tydligt fokus på internationalisering och produktutveckling. Huvudkontoret är placerat i Färlöv i Sverige, på samma plats där det en gång startade. Här sker all utveckling och tillverkning av våra värmesystem, något vi är mycket stolta över. Vi är ca 130 anställda med dotterbolag i Tyskland och England.

I Sveriges kalla klimat har Alde i decennier utvecklat vattenburna värmesystem som utan att krångla ger hög och säker åretruntkomfort i husbilar och husvagnar världen över. För att kunna optimera komfortupplevelsen testas systemen i full skala ner till -35 °C i våra köldkammare. Produktionen är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015 och våra produkter uppfyller självklart alla föreskrifter och normer på våra marknader i Europa och Nordamerika.

Läs mer på www.alde.se

Välkommen till vår verkstad

Vi utför service och reparationer på bodelen av ditt fritidsfordon. Bland annat monterar vi även backkamerasystem, solceller, AC samt installerar hydrauliska stödben och byter däck. Andra vanligt förekommande arbeten är årlig service, fukttest och gasoltest.

Ta del av vårat nyhetsbrev och kampanjer

Få de senaste nyheterna, erbjudandena och tipsen för ett tryggt och smart fordonsägande direkt i din mejl och mobil

Hitta till oss

RIPS Släp & Husvagnsservice

Adress: Gladanleden 4, 273 36 Tomelilla

Telefon: 0417-12178

E-post: butik@ripshusvagnar.se

Ordinarie öppettider

Butik & Försäljning
Mån - Tor08.00 - 18.00
Fre08.00 - 17.00
Lör10.00 - 14.00
Verkstad
Mån - Fre08.00 - 17.00